nedjelja, 15. siječnja 2012.

Internet

Da li vjerujemo svemu što piše na internetu? Da li vjerujemo sve što piše u knjigama? Da li vjerujemo da je istina sve što nas uče u školama? Vjerujemo li svemu što nam plasiraju mediji u novinama i na tv-u?

Internet je istovremeno bogata riznica i velika kanta za smeće. On je ista polica sa pouzdanim informacijama i beskorisnim lažima.Ako ste naišli na neke kvalitetne web stranice, knjige ili dokumentarce, podijelite ih s nama u komentaru.

Moja preporuke:
 • knjiga: "Apokrifni transurfing", V.Zeland
 • kratki video: http://www.youtube.com/watch?v=Z5xWV1V-ayA&feature=related

Pokušajte iskoristiti svaki dan da naučite nešto novo.


2 komentara:

 1. Hvala to, ovo mi se baš dopada, verujem da ću naći puno zanimljivih stvari.
  Divna si!

  OdgovoriIzbriši
 2. Još kad sam išla u osnovnu, oni nastavnici koji su bili stariji su nam govorili kako u knjigama je greška ovaj ili onaj podatak. Danas gotovo svako može napisati knjigu i u njoj napisati što god želi. Nisu sve informacije pouzdane i točne. Ali sigurna sam da svi oni podaci o životinjama, prirodi i koječemu još od National Geographica su definitivno točni! :)
  Zato više volim knjige koje imaju izmišljenu tematiku, romane s lako čitljivim štivom, koji služe za razbibrigu, a za školu, tj. faks, najbolje je ići na predavanja, jer su neki profesori ionako pametniji i od knjige koju su i sami napisali...

  OdgovoriIzbriši